MELINDA PADRON - mode & träning

TRAINING CLOTHES

- fashion, - training Permalink0
 
// Blått linne - HÄR // Långärmad - HÄR // Shorts - HÄR // Tights - HÄR // Tights - HÄR // Vitt linne - HÄR // Rosa linne - HÄR //
// Shorts - HÄR // Sportbh - HÄR //
 
Jag är verkligen i behov av en uppdatering bland mina träningskläder då jag tröttnat på det jag redan äger... Ni kan nog alla genom att titta på mitt kollage dra slutsatsen att jag är sugen på färgglatt, vilket känns passande nu när våren är på väg. Tightsen samt Nike Pro shortsen har jag verkligen kärat ner mig i, men jag är även sugen på toppar i blått och lila då jag inte äger några för tillfället. Men eftersom att målet är att spara så mycket som möjligt de kommande månaderna lär det inte ske någon större uppdatering här och nu. Tråkigt att vara ekonomisk, men det lönar sig i slutändan!
 

30 MARS 2015

- daily life Permalink2
Efter en minst sagt hektiskt helg med massa stress och härliga stunder där man både skrattade tills tårar rann och dansade tills benen vek sig (läs: mycket lyckad helg!!!) så är det äntligen dags för en något lugnare vecka. Just nu ligger jag i sängen och kollar på sista avsnittet av Vampire Diaries säsong 4 (det är så spännande!!!!). Vi hörs ikväll efter ett svettigt grit strength pass! Kram på er 

VITAMIN BOOST

- daily life Permalink4
Godmorgon på er! Idag väntar en lång dag med massa plugg, förberedelser inför morgondagsen jobbpass, ärenden samt tillställningar. Någonstans där emellan ska jag även försöka få in ett konditionspass. Timmarna är verkligen alldeles för få på ett dygn... För att orka med denna dag startade jag denna morgon med en riktig vitaminbomb. Fruktsalladen består utav mango, kiwi, banan, apelsin, vindruvor samt en klick jordnötssmör (himmelskt!). Smoothien vart en stor blandning av det som inte las ner i min fruktsallad, dvs mango, kiwi, apelsin, banan samt frysta bär, lite fil och proteinpulver med chocolate hazelnut smak (topping kokos och gojibär). Nu är jag redo för att sätta igång!
 
Kameraladdaren har fortfarande inte kommit och jag håller snart på att bli tokig(!!!). Jag är en sådan person som väljer att avstå om jag inte kan leverare kvalité, och just nu får verkligen bloggen lida... Men håll ut, inom kort ska uppdateringen bli bättre igen! Kram på er!
Till top