MELINDA PADRON - mode & träning

THE STARS ARE NOTHING COMPARED TO YOUR EYES

- love Permalink0

Kom hem till min underbara pojkvän för några timmar sen efter ett härligt danspass. Har saknat dansen så oerhört mycket då det var hela två veckor sen jag körde, så det var som sagt grymt kul att få dansa igen! Ska nu krypa ner bredvid min fina och kyssa honom hela natten. Finns ingen finare än den mannen, han gör mig så obeskrivligt lycklig. Kärlek.

IT'S GOOD FOR YOU

- daily life, - training Permalink0
Åt ett gudomligt mellanmål efter min löparrunda. Det bestod av vaniljkvarg, hallon, kokos och hackade sötmandlar. Himmelsk gott! Smoothien bestod endast av vanilj yoghurt, hallon, banan och apelsinjucie. En av mina favoriter. Rekommenderar detta mellanmål starkt! Du blir riktigt mätt plus att det är nyttigt och fräscht!

BELIEVE IT AND YOU CAN DO IT

- daily life, - training Permalink1
Satt på bussen hem och fick ett sådant enorm sug på att dra ut på en löparrunda när jag tittade ut genom fönster och såg det härliga vädret utanför. Så fort jag klev innanför dörren vart det att hoppa i löparkläderna, sätta på runkeeper på iphonen och sedan var det bara att dra iväg. Sprang ca 5 kilometer, oerhört skönt. Gillar verkligen att dra ut på löparrundor, det är riktigt härlig träning enligt mig. Nu ska jag äta upp mitt mellanmål och titta på teen wolf. Kram
Till top