MELINDA PADRON - mode & träning

GALEN KVÄLL

- daily life Permalink1


Kom på att jag har glömt och berätta om kvällarna här nere. Alla har varit riktigt bra, men gårkvällen slog allt. Började med att vi delade upp oss så att de vuxna gick på en restaurang och vi andra "ungdomar" gick på en annan. Jag tror inte att jag, Alex och Emelie var tysta i en sekund. Vi skrattade, snackade, skrattade och snackade konstant. Fyfan va kul vi hade. Fabian, Cian och Max bara kolla på oss och skrattade med. Tyvärr så tyckte nog inte de andra gästerna att det var så kul. Upps. När vi hade käkat klart drog vi till baren och drack lite drinkar. Mums mums. Härlig kväll helt enkelt.

Idag kom några av mina spanska släktingar hit. Fick träffa min nya kusin. Så söt! Så nu ligger vi allihopa vid poolen och bara njuter av värmen. Hoppas ni har det lika bra som jag har. Ciao.

SOLNEDGANG

- daily life Permalink0


Nu har jag och Fabian precis gjort oss klara för att ga ut och äta. Ser ut att bli en riktigt fin kväll. Lovely.

RAGG

- daily life Permalink0


Har precis ätit lunch. Lika gott som vanligt. Maten är riktigt bra här. Har även fatt ett litet ragg här nere. Skämt a sido. Nej men, en servitör började ragga lite pa mig idag när vi satt och at. Han kom fram och sa "en fraga bara, varför är alltid ni svenska tjejer sa himla vackra". Hehe, skön kille. Och badvakterna raggar pa Fabian. Härligt, haha! Nu blir det väl att lägga sig ute i solen igen. Det är som vanligt bra väder ute, sa det är bara att njuta pa.

Jag rakade sätta mig vid en dator utan usb-uttag, sa idag blir det tyvärr inga bilder fran dagen. Dem far komma upp imorgon istället. 
Ha det bäst. 

Till top