MELINDA PADRON - mode & träning

LOVE IT WHEN I HEAR A LYRICS THAT FITS MY SITUATION

, - daily life Permalink1
Gårdagen: Jobbade till fyra, åkte sedan ner till stan och mötte upp mina fina tjejer Linn, Amanda och Olivia. Vi cyklade i spöregn till mataffären för att handla allt som behövdes till vår middag, fajitas stod på menyn. Vart riktigt gott! Lite senare kom även härliga Lina och gjorde oss sällskap under middagen. Snackade om allt och inget, spelade kort och hade det allmänt trevligt. Avlsutade kvällen med att cykla runt i stan i sommarkvällen för nattkäk på donken.
 
Idag: Jobbade även idag, drog sedan in till stan för att träffa mina fina tjejer en snabbis. Mötte sedan upp min underbara pojkvän och cyklade hem till mig. När vi var halvvägs öppnade himlen sig och regnet öste ner över oss. Vi var därmed "tvungna" att ta skydd på godisbron. Sicken osis hörrni, not. Köpte en massa godis och en stor cola som vi ska mysa på ikväll. Löööövley.
 
Just nu sitter jag med en slinghetta på huvudet och mamma står och drar ut slinga efter slinga. Det är dags att bli lite ljusare. Det var ett helt år sedan jag slingade håret hemma och denna gång använder vi oss utav en ny färg. Spännande. Men jag känner på mig att det kommer bli bra, hoppas jag. Kramar!

A LITTLE PIECE OF MY VICTORIA'S SECRET COLLECTION

- daily life, - pictures Permalink15
Ursäkta för min sena uppdatering, men jag fick något ryck när jag kom hem från min powerwalk och började tokstäda. Började med köket och rensade sedan så gott som alla lådor i mitt rum. Kände att jag behövde få ut lite känslor, men tydligen räckte inte pw, så det fick även bli att tokrensa. Det är så himla skönt nu i efterhand! Dock har jag en hel del kvar, men det tar jag någon annan dag istället. Nu ska jag måla mina naglar och sedan blir det att dejta kudden. Kramar! 

YOU ARE THE RISK I'LL ALWAYS TAKE

- daily life Permalink1
Idag åkte mina älskade spanska kusiner och fastrar hem till sig, känns alltid lika tomt när de åker iväg mot flygplatsen. Kramade om dem hårt och hoppades på att få träffa dem snart igen. Just nu ligger jag i min säng och kollar på blue mountain state medan min familj är på festligheter. Jag vaknade nämligen upp imorse och hade hemskt ont i magen, så det vart att stanna hemma från festligheter för mn del. 

Lite senare kommer min familj komma hem med rhodos till mig (muuummmaaa) och sedan ska jag åka hem till min kära pojkvän som jag inte har träffat på evigheter känns det som. Saknar honom så! Kramar!
Till top