MELINDA PADRON - mode & träning

30 JUNE 2015

- daily life Permalink0
Igår var jag som sagt ledig från jobb och passade därmed på att ta tag i en hel del ärenden. Senare mot kvällen mötte jag upp Lisa för sushi-middag. Jag har inte träffat denna härliga tjej på hur länge som helst, så det var verkligen hur trevligt och mysigt som helst att babbla i timmar. Efter att ha kramat Lisa hejdå träffade jag Tove på gymmet och köttade igenom ett tungt legday-pass. Jag fick oerhört bra kontakt med musklerna och tog PB i flera övningar. Den känslan, den rockar!
 
Hoppas ni har haft en skön tisdag allesammans. Jag har jobbat hela dagen och sitter nu i soffan tillsammans med pappa, lillebror, grönsaker och dipp och hejar på Sverige i u21 EM. HEJA SVERIGE!!!!!!

AX PARIS

- daily life Permalink0
 
// Jumpsuit - HÄR // Klänning - HÄR //
 
AX Paris gör mig aldrig besviken. Deras kollektioner innehåller allitd ett flertal snygga plagg, där definitivt dessa två godingar räknas in. Jag älskar den eleganta men samtidigt sensuella känslan över båda jumpsuiten och klänning. Verkligen två perfekta plagg både till festligare tillställningar men även för några glas rosé på en uteservering. Vill ha båda så badly!

28 JUNE 2015

- daily life Permalink1
Efter att ha jobbat stängning igår bytte jag snabbt om till en festligare klädsel, bättrade på sminket och mötte sedan upp tjejerna för att sätta klackarna i taket. Trots att det inte var supermycket folk ute hade jag en så himla rolig kväll! Dansade och skrattade i omgångar och tog vara på tiden med mina vänner. Kvällen avslutades med en rolig cykeltur hem i sommarkvällen. Älskade älskade sommarkvällar.
 
Idag har jag jobbat, sovit ikapp några timmar och slappat i soffan. Välidgt lugn med skön söndag. Precis vad jag behövde efter sex jobbpass denna vecka. Hoppas att ni haft en härlig helg och att ni har en skön vecka framför er. Kram kram!
 
Till top