MELINDA PADRON - mode & träning

PIMP UP MY OUTFIT

- fashion Permalink1
Har blivit riktigt förtjust i paljetter, pärlor och nitar (nitar har jag dock gillat i flera år). Tycker det är oerhört snyggt som detalj. Shortsen här ovan är ju to kill for. Är riktigt sugen på att beställa hem ett par. Skulle vara galet snyggt till en svart polotröja eller bara en slapp t-shirt. Eftersom att pärlorna och paljetterna lyfter upp hela oufiten behövs bara något enkelt till. Som sagt. Gillar detta starkt.

YOU GOT THAT SMILE THAT ONLY HEAVEN CAN MAKE

- daily life Permalink0
Vaknade upp med huvudvärk och halsont. Kan inte ens svälja mitt egna saliv utan att det känns som att någon trycker ner en kvin i halsen på mig. Så idag blir det att ligga och slöa i sängen, inte direkt vad jag hade tänkt göra denna dag men det är så det får bli. Vill verkligen inte vara sjuk resten av lovet. Så idag blir det helt enkelt att skippa alla mina små planer och fotbollsträningen. Typiskt, har längtat efter träningen hela veckan... Peace out.

IT'S EASY IF YOU TRY

- daily life Permalink3
Hello guys! Ursäkta för min dåliga uppdatering, men jag har haft fullt upp. Drog iväg till bion igår med min syster, mamita och min sköna faster för att titta på taken 2. Gud vad jag har längtat. Den var dock inte bättre än ettan, men det var väldigt bra ändå. Absolut värd att se! Drog sedan hem till min pojkvän där jag spenderade natten. Vaknade sedan upp i hans famn och låg däckade i sängen fram till två-halv tre. Jag var helt död. Mot fyra orkade jag ta mig upp och då drog jag ner på stan och fikade med en saknad vän vid namn Alva. Mycket mysigt. Nu ligger jag här hemma i min säng och ska glo på några avsnitt av 90210 tills jag somnar. Puss på er.
Till top