MELINDA PADRON - mode & träning

LIPS AND EYEBROWS

- fashion Permalink0
LÄPPAR: // Läppenna - HÄR // Läppglans - HÄR & HÄR // Läppstift - HÄR & HÄR //
ÖGONBRYN: // Ögonbrynskugga - HÄR & HÄR // Highighter & Shimmer - HÄR // Brow gel - HÄR // Ögonbrynkit - HÄR //
 
På senaste tiden har jag lagt mer fokus på läppar och ögonbryn i min makeup då jag tycker det ger fina markanta drag i ansiktet. Jag har verkligen kärat ner mig i läppstift som går i nyanserna brun/röd/rosa, ungefär som färgen Kylie Jenner bär på bilden högst upp till höger. Hur snyggt är det inte?! Jag själv har på senaste tiden börjat bära ett läppstift från Make Up Store som heter poppy, rekommenderas starkt!

Tidigare har jag endast använt en ögonbrynspenna när jag målat mina ögonbryn, men sedan en månad tillbaka har jag börjat använda ögonbrynsskugga och brow gel och herregud vilket bättre resultat det blir! Produkterna ovan är från Anastasia jag har själv inte testat detta märke, men jag har hört väldigt mycket bra om det. Kanske är det dags att beställa hem lite produkter?

Nu ska jag, Tove och Sandra fixa i ordning oss inför kvällens festligheter. Ni för höra mer om allt imorgon, ha en toppenhelg nu allesammans! KRAM!
 

FRIDAY FRIDAY FRIDAY

- training Permalink1
Starkt tips om man vill finna god kontakt med magmusklerna är att göra sit ups på en "halv pilatesboll" (funkar också med en vanlig pilatesboll). Det går även bra att sitta på bollen och göra sit ups, men jag föredrar att göra som jag visar på bilden ovan. Arbeta med långsamma sit ups så kommer du enklare hitta kontakten. Tips tips tips!

ÄNTLIGEN ÄR HELGEN HÄR!!! Denna vecka har verkligen gått löjligt långsamt då jag längtat så mycket efter denna helg. Anledningen till varför jag längtat så mycket är för att vi ska fira min fina vän Sandra som fyller 19 imorgon, och det komme bli hur kul som helst! Lite senare idag ska vi iväg och handla allt inför förkröket imorgon och sedan blir det att sova kvar hos Sandra då jag och Tove ska uppvakta henne på hennes födelsedagsmorgon. Hur mysigt som helst!

Idag har jag kört 45 min spinning på morgonen, gått i skolan samt haft fredagsfika med tjejerna. Denna gång var det Tove som höll i fikat och det smakade himmelskt gott. Dock kunde jag inte stanna kvar så länge då jag var tvungen att dra hem och jobba med mina dans- samt träningpass som jag just nu är i full gång med. Hörs senare, kram!

HEJ MITT VINTERLAND

- outfits Permalink3
// Pälsjacka - Next // Polo - Gina // Boyfriend Jeans - Gina // Stövletter - Dinsko // Smycken - Glitter // Väska - River Island //
 
För några dagar sedan tog jag och Sandra bilen, höjde musiken och drog iväg ut i skogen för att hitta en fin miljö att fota i, vilket vi minst sagt gjorde. När de är sådant här fint vinterväder måste jag erkänna att jag faktiskt gillar det. Men bara lite grann, slask och snöstorm är bland det värsta, men så länge det ligger stilla på marken funkar det för mig, speciellt när Sandra kan framkalla dessa fina bilder!
 
Idag är det som sagt onsdag, vilket innebär en dag nämre helgen (längtar så jag håller på att spricka!!!). Denna onsdag startades med ett stentufft och svettigt spinningpass som tog slut på varenda lite muskel inom mig. Därefter avslutade jag träningspasset med magövningar i en halvtimme som fick magmusklerna att rent ut sagt brinna. Imorgon ska jag visa er ett tips på hur man får galet bra kontakt med magmusklerna, så håll utkik! När jag och Tove hade svettats klart på gymmet avslutade vi med dusch och bastu, bättre avslut kan man leta efter (saknades bara en Nocco dryck...)

Nu sitter jag här hemma och arbetar med mina dans- samt träningspass som jag ska hålla på mitt jobb Hälsomagasinet. Terminen kör igång nästa vecka och jag längtar verkligen så mycket till att få träffa mina fantastiska elever igen! Ses lovies!
Till top