MELINDA PADRON - mode & träning

ONLY ONE DAY LEFT!

- daily life Permalink5
Håller på och packar för fullt inför bårvalla samtidigt som jag dunkar min och tjejernas bråvalla spotifylista. Blir lite sådär lagom taggad! Herregud, imorgon åker vi, kommer bli så himla kul! För er som inte vet vad bråvalla är så är det en festival i Norrköping. Kommer komma grymt mycket bra artister och jag är så himla taggad. Kommer bli grymma fem dagar med min grymma vänner!

I LIKE IT WHEN YOU SMILE

- daily life Permalink1
Nu ska jag åka in på möte med NVB och sedan vid åtta ska jag dansa med mitt crew. Hörs imorgon igen. Kramar!

2013-06-23

- daily life Permalink0
Spenderade gårdagen med mina fina tjejer Tove och Linn. Vi lagade våfflor och åt en hel del godsaker i takt med att vi planerade inför bråvalla. Kommer bli så himla grymt! Endast två dagar kvar, längtan är enorm! Vid nio tog jag bussen till min underbara pojkvän och spenderade kvällen hos honom. Helt stört vad kär jag är i den mannen!

Startade denna söndag med ett gympass. Åkte sedan hem till familjen Myrbakk på en fika i sommarvärmen, riktigt mysigt! Vid sex åkte vi hemåt och mamma släppte av mig vid danslokalen där jag och ett gäng från crewet dansade i några timmar. Härligt! Morgondagen är minst lika hektiskt, men jag ska göra mitt bästa med uppdateringen! Kram
Till top