MELINDA PADRON - mode & träning

I WAS BORN THIS WAY

- outfits Permalink1

Slappt linne - Monki Byxor - Cubus Skor - H&M Smycken - JFR, Kappahl, Gina


SMINKA DIG MED TOPSHOP

- fashion Permalink0

Topshop har gått steget längre och satsar inte bara på kläder längre. Utan nu kommer de börja satsa på smink. Snart kommer vi nämligen kunna köpa topshops make up kollektion Sandstorm ute i butikerna. Insperationen till kollektionen kommer från den färgsprudlande Burning Man-festivalen i Nevadaöknen. En elektrisk mixs av sol, dammig metall och blekt neon.

Jag tycker det låter väldigt roligt och interessant och jag har inget emot att testa några av deras nya produkter som kommer komma ut i butikerna snart. Den 18 mars kommer de ut i Sergelbutikerna i stockholm.

ALLTING  PÅ BILDEN KOSTAR 129 KR ST!

PLUGG, PLUGG, PLUGG...

- daily life Permalink0

Sen jag kom hem har jag suttit fast klistrad vid dator och skrivit uppsatser. Håller just nu på med spanskan och blev precis klar med Shakira delen till tidningen. Eller jag har en liten bit kvar som jag ska fixa i photshop som jag kommer sätta in på högra pappret. Det är lite grej som kommer göra det blir lite mer likt så som det ser ut i en tidning. Sen ska jag nog också fixa så att texten är i spalter så att det blir den där tidningskänslan. Kommer nog bli bra.

Resten av kvällen kommer ägnas åt mer pluggande, så jag kommer inte uppdatera så mycket ikväll. Men ett svar på en kommentar och en outfit bild kommer komma upp senare, så håll utkik!
Till top