MELINDA PADRON - mode & träning

PROTEIN PANCAKES STRAWBERRY WHITE CHOCOLATE

- training Permalink19
 
Förra veckan gjorde jag dessa gudomliga proteinpannkakor av mitt och mammas one whey strawberry white chocolate protein från fitnessguru (de vart en aning ljusrosa eftersom att proteinpulvret innehåller jordgubbar). Mellan varje lager hade jag hallon, blåbär, banan och hemmagjort chokladsås vilket jag även hade som topping, vilket i sin tur vart himmelskt gott! Receptet på pannkakorna och chokladsåsen kommer här nedan:
 
PROTEINPANNKAKOR
♦ 1 skopa one whey strawberry white chocolate
♦ 2 msk kokosmjöl
♦ 1,5 dl mjölk
♦ 1 helt ägg
♦ 1 tsk bakpulver
 
För extra nyttigt resultat, stek i kokosolja. Om ni inte har det hemma går det lika bra att steka det i vanligt smällt smör.
 
CHOKLADSÅS
♦ Kakao
♦ Mjölk
♦ Valfri sötma
 
Jag har tyvärr inga mått på denna chokladsås då jag testade mig fram. Ett tips är att börja med en msk av varje och om du inte är nöjd får du helt enkelt ta lite mer av något tills du gillar resultatet. Hoppas ni gillar detta recept!
 

IF YOU WANT IT YOU HAVE TO WORK FOR IT

- training Permalink2
Vaknade upp i världens finaste famn och hade svårare än vanligt med att resa mig upp ifrån den. Men efter en timmes snoozande lyckades jag äntligen komma upp och göra med redo för jobb. Jobbade till halv fyra idag och allt gick hur bra som helst! Åkte sedan till gymmet där jag körde kondition och gick på ett 90 minuters yogapass. Nu ligger jag i soffan bredvid min älskade pojkvän och slappar framför tv samtidigt som jag pluggar historia. Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag! Kramar

PROTEINPULVER FRÅN FITNESSGURU

- shopping, - training Permalink1
Förra veckan fick jag och mamma hem dessa produkter från fitnessguru. Vi har tidigare haft one whey strawberry white chocolate, och eftersom att jag boksavligen älskade den fick den komma hem till oss ännu en gång. Vi beställde även one whey vanilla wildberry som också är himmelsk god! Har väldigt svårt att bestämma vilken jag tycker är godast! One whey kiwi yoghurt portionen fick vi som en liten gåva. Även denna smak var mycket god, men inte lika god som våra två andra!
 
För er som inte riktigt vet vad proteinpulver gör för nytta tänkte jag förklara det lite kortfattat.
♦ För aktiva människor är det viktigt att få i sig mycket protein varje dag. Eftersom att musklerna bryts ner vid träning och endast byggs upp och blir större om du får i dig tillräckligt med aminisyror  som finns i protein behöver alltså en aktiv människa tillräckligt med protein för att inte bryta ner alla sina muskler. Därmed är dessa vassleprotein perfekta att ta när aminosyrenivåerna i kroppen är låga, t.ex. efter ett träningspass och på morgonen. 
 
♦ Så till alla er där ute som vill få bästa möjliga resultat av er träning så kan jag verkligen rekommendera proteinpulver från fitnessguru. Dels för att dessa proteinpulver tas upp snabbare än vanlig mat och för att de är riktigt goda och kan användas i bl.a. bakverk och som shake!
Till top