MELINDA PADRON - mode & träning

HIGH ON LIFE

- daily life Permalink2
Jag känner mig hög på livet, jag har så himla mycket roligt framför mig! Om ynka 3 dagar firar jag och min andra halva hela fyra år tillsammans, helt ofattbart. Han gör mig så oerhört lycklig. Om cirka en månad är det min födelsedag och det ska firas stort. Sex dagar efter min födelsedag ska jag och min kära vän Sara till Londom, längtar så himla mycket att jag tror att jag spricker snart! Och i sista helgen i juni ska jag och mina absolut bästa brudar dra till festivalen bråvalla och ha det bättre än bäst. Som sagt, jag är hög på livet!

YOUR VOICE IS MY FAVORITE SOUND

- daily life Permalink0
Mådde inge vidare imorse, men hoppade på bussen mot skolan i alla fall eftersom jag skulle ha prov i matte. Kände att det var lika bra att få det gjort, och jag tror aldrig att det har gått så bra på ett matteprov som det gjorde idag. Härligt! Efter skolan drog jag ner på stan och köpte ett par skor som jag så länge velat ha. Dock är jag lite velig (som vanligt) om de är värda priset. Hatar att jag alltid ska hålla på och vela...
 
Men nu ska jag ta tag i lite saker och packa inför morgondagen. Sedan blir det att ta bussen in till min pojkvän där natten kommer spenderas. Mys på hög nivå. Kramar!

2013-04-28

- daily life Permalink0
Har precis käkat en gudomlig middag med min underbara familj. Finns ingen som är så bra på att grilla som min kära far. Till efterrätt blir det grillade bananer i folie med choklad och marshmallows, det är klart om vilket minut som helst. Min sega söndag vände och fick ett helt fantastisk avslut. Dock mår jag inge vidare, så vi får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon eller inte. Ha det fint!
Till top