MELINDA PADRON - mode & träning

MEMORIES WILL ALWAYS REMAIN

- daily life Permalink0

//Bild fråb klasskonsert// Sitter här med maja bredvid mig och skrattar åt gamla minnen. Fan vad mycket sjukt man har gjort i livet alltså. Haha. Nu ska vi gå ner och kolla på mitt feta syrianska bröllop eftersom att Maja tjatar så mycket. Har aldrig sett det förut, men enligt Maja är det jävligt bra. Får väl se vad man tycker. Hon är ju lite speciell den där lilla kvinnan. Men gillar henne starkt ändå. Du är grym!

MY GIFT IS MY SONG AND, THIS ONE'S FOR YOU

- daily life Permalink1
HEEEJ! Nu är jag äntligen hemma igen (eller det har jag vart sen elva igår, menmen). Jäkligt skönt att få sova i sin egna säng. Ännu skönare att kunna få sova ut en måndag eftersom att man har lov. Underbart. Helgen har varit mycket fin. Härliga dagar med la familia loca och härliga timmar av shopping. Nöjd tjej. Mycket nöjd tjej. Morgonen har bestått av sång och piano spelande. Lärt mig en ny låt vilket inte är helt fel. Men nu ska jag ladda över resten av bilderna får helgen som kommer komma upp lite då och då under veckan samtidigt som jag väntar på att Maja ska komma hit. Hon ska nämligen spendera natten här. Massa mys. Besos.

ULLARED

- daily life Permalink2


Har sprungit runt här på Ullared och plockat på mig grejer enda sen halv tio i morse. Allt från fina stickade tröjor till stora lila dansbyxor. Finns som sagt en hel del fina och bra grejer här. Gillas starkt. Känns inte så fel att vara här, trots att jag missar festligheter där hemma vilket är jäkligt synd. Men nu har vi i alla fall precis käkat och nu blir det ar fortsätta knuffa på folk och plocka på mig mera grejer. Hare!

Till top