MELINDA PADRON - mode & träning

-

- daily life Permalink2

 
Jag är riktigt trött på mitt hår och känner att det är dags för en förändring i färgväg. Eftersom att mitt hår växer som ogräs tar det knappt tre veckor innan jag får en tråkig utväxt. Dels sliter det massor på håret att bleka så pass ofta, men sedan blir det väldigt dyrt i längden. Därmed är jag ganska sugen på att testa en soft ombre. Jag tycker det är fruktansvärt snyggt och jag tror att mitt hår skulle må väldigt bra utav det då min utväxt kommer sjunka in i själva ombren. Men när det kommer till förändringar med håret är jag väldigt feg, så vi får se om jag vågar haha. Om ni har tips på någon frisör som gjort en fin soft ombre får ni gärna kommentera i kommentarfältet!

LONDON SHOPPING

- shopping, - vacation, - video Permalink2


 Här kommer en video på det jag köpte när jag och mamma var i London! Jag är verkligen supernöjd med allt och har redan hunnit använda i princip allt. Pundet var tyvärr ganska högt när vi var där, vilket var synd då det hade varit kul att "fyndat" bland mina favoritmärken. Dock kunde jag inte stå emot när vi gick in i Michael Kors fina butik på Regent street. Trots att jag fick lägga några hundralappar extra än om jag hade köpt den i Sverige är jag såååå nöjd!

Nu ligger jag på soffan och sappar mellan olika tv-kanaler. Efter helgens alla roliga festligheter är jag ganska slut i kroppen. Min lillebror har även gått och smittat mig med förkylning och feber, med andra ord kommer jag bli soffliggande hela dagen... Hoppas ni mår bättre än mig. Pussar och kramar!

NEW LIPSTICK

- daily life Permalink1
 
Här om dagen köpte jag ett nytt läppstift från Make up store i färgen exit sheer. Superfin ton som blir extra läcker med lite genomskinligt läppglans över. Ni hittar liknande läppstift samt fler färger HÄR!

Godmorgon! Äntligen fredag och jag är ledig från skolan, hur skönt?! Nu ska jag och Tove åka och handla tillbehör inför kvällen festligheter eftersom hon fyllde år i tisdags (!!!). Ikväll ska vi fira henne stort med massa goda drinkar och dans natten lång. Ses senare innan vi drar ut och sätter klackarna i taket, kram!
Till top