MELINDA PADRON - mode & träning

Har inget speciellt att blogga om!

- daily life Permalink0


Ja jag tog bort frågestunden, ville hellre ha den i helgen istället. Så ni får vänta lite. Men nu ska jag gå och ta bort sminket och sätta mig i soffan och kolla på tv eller nåt. Börjar också känna mig lite trött efter den här långa dagen. Kanske borde sova snart? Nja, vi får se. Hörs imorgon eller senare!

HEMMA!

- daily life Permalink1


- Bild på Maja och mig från i sommras

Jag och Maja drog aldrig ner på stan. Vi satt hemma hos henne istället och kollade på tv och skrattade åt massa olika konstiga saker. Blir oftast så när vi är. Sen satt vi och sjöng på massa olika låtar som vi kanske ska sjunga på solo sången. Jag tror jag ska sjunga White horse.

Vid tjugo i åtta drog vi till musik skolan. Maja hade tiden innan mig. Och när hon var klar var det min tur. Jag fick värma upp lite och sjunga en liten låt. Gick ganska bra för att vara första gången med honom. Han sa att jag skulle få välja en egen låt som jag ska sjunga till nästa gång, så då jag ska väl sjunga White horse antar jag.

HOS MAJA!

- daily life Permalink0
Nu har jag precis kommit hem till Maja efter en lång skoldag. Kändes som om den aldrig skulle ta slut.... Vi hade först matte och sen hade vi musik. Jag och Carin var gryma på piano! Efter det hade vi bild och lite senare hade vi fysik. Lars var på någon utbildning för att han skulle lära sig något (var på tiden), så vi hade en vikare i stället. Han var fett skön, speciellt enligt Maja. Sen hade vi lunch, och efter lunchen hade vi massa andra lektioner. Men nu har vi äntligen slutat.

Så nu ska jag och Maja ta något och äta och sen drar vi ner på stan. Sen vid åtta har jag solo sång. Så vi hörs väl senare eller
när jag har kommit hem från sången.- Får bli en bild på några tuffingar från Majas klass i sexan, Fabian är den andra från vänster och sen är det charmiga Philip och Lucas ;)

Till top