MELINDA PADRON - mode & träning

Q/A ABOUT TRAINING

- Q/A, - training Permalink2
Du är verkligen en inspiration inom träning! Vore jättekul om du kunde göra ett större inlägg om just träning, och även skriva ännu mer utförligt om det! Jag har lite frågor: gymmar du på hälsomagasinet? Hur tycker du det är där? Hamnen/city? Hur brukar en träningsvecka för dig se ut? 
Svar: Att du ser mig som en inspiration betyder verkligen jättemycket för mig! Dunderkramar till dig tjejen! Nu till dina frågor:
Ja jag gymmar på hälsomagasinet, dels för att jag jobbar där men även för att det enligt mig är stans bästa gym. Jag stortrivs! Valmöjligheterna bland olika träningspass är många och instruktörerna är grymma. Maskiner samt övriga fria vikter finns det gott utav, speciellt i hamnen där anläggningen är större. Som du kanske redan vet så är anläggningen i City mycket mindre och passar perfekt att svänga in till efter en runda på stan. Men i de vanligaste fallen gymmar jag i hamnen då det finns mer utrymme där. 
 
De senaste träningsveckorna har sett ut som nedanstående schema. Dock ska jag förmodligen byta vilodag till på torsdagar:
Måndag: 1h yoga + 1h intervaller på löpbandet (på morgonen)
Tisdag: 1h intervaller på crosstrainer (på morgonen) + Legday (efter skolan)
Onsdag: 45 min Spinning + 30 min mage (på morgonen)
Torsdag: 30 min långdistans på löpband + 1h core (efter skolan)
Fredag: 45 min spinning (på morgonen)
Lördag: Vilodag
Söndag: Dans (7 jobbpass på hälsomagasinet)

BEST DRESSED OSCAR 2015

- fashion Permalink2
 Jag antar att få utav er har missat att den så kallade Oscars galan ägde rum i början av veckan då vi finner dessa vackra bilder runt om på alla sociala medier. Självklart satt jag bänkad vid datorn under tisdagen och kollade in alla vackra klänningar, och som vanligt är det omöjligt att hitta en favorit då jag kärar ner mig i flera olika. Chrissy Teigen ser verkligen bedårande ut i sin ljusblåa klänning från Zuhair Murad, Jennifer Aniston är som vanligt lika vacker i sin naturliga look tillsammans med en härlig neutralfärgad klänning från Versace, Jenna Dewan Taturm ser fruktansvärt elegant ut i sin vita djupt urringade klänning från Zuhair Murad och vackra Jennifer Lopez ser verkligen ut som en dröm i sin prinsessliknande klänning från Elie Saab. Jag hade inte tackat nej till att få bära dessa klänningar en efter en!

25 FEBRUARY 2015

- outfits Permalink1
// Bomberjacka (Toves) - Vero Moda // Polo - Gina // Skinnbyxor - Gina // Nike Air Max 90 - Intersport // Örhängen - HÄR //
 
Detta är en typisk casual outfit som jag gillar att bära i vardagarna. Mina sneakers samt Toves ursnygga bomberjacka ger den annars ganska så chica looken en känsla utav street, vilket jag gillar skarpt. Bästa med fashion är att kunna blanda alla dessa olika stilar till något där emellan. Lite gott och blandat!

Nu ska jag plugga inför morgondagens svenskaprov och därefter ska jag ta en bad och läsa i min engelska bok som ska redovisas nästa vecka. Som ni ser så är plugget i full gång redan första veckan efter lovet, men jag är inte bitter för det. Denna dag har ju trots allt bestått utav toppenväder, och inte nog med det, idag är det endast en vecka kvar till 100-dagarsfesten(!!!!). Som sagt, positivt tänkande!
 
♡ PS. Mina superfina örhängen kommer från min nya samarbetspartner som har hur mycket fina smycken som helst! Kika in på deras hemsida och leta ut ditt favoritsmycke, för i helgen kommer jag starta en tävling ni inte får missa.
Till top