MELINDA PADRON - mode & träning

♡ MY BIRTHDAY ♡

- daily life Permalink6
 
Vart ska jag börja? Gårdagen var utan tvekan en utav de bättre dagarna i mitt liv. Så mycket kärlek och så mycket fantastisk uppvaktning på en och samma dag. En sak som är säker är att jag aldrig har blivit så boostad med kärlek som jag vart igår. Helt ofattbart hur många fantastiska människor jag har runt omking mig. Jag är så otroligt lyckligt lottad och så otroligt tacksam för allt!

Dagen började med ja-må-hon-leva-sång och frukost på sängen av familjen och min pojkvän. Jag fick så otroligt grymma presenter som fick mig att le upp till öronen samt vackra brev som fick tårar att rinna. Jag kramade alla tusen gånger om och tackade för den oslagabara morgonen. Jag hoppade sedan på bussen och mötte upp Julia för att åka till skolan. Väl i skolan möts jag av ja-må-hon-leva-sång från mina älsklings tjejer. De hade dekorerat mitt skåp med massa rosa ballonger, serpentiner, en bild på mig, ett gulligt grattisbrev samt en chokladboll (jag äääälskar chokladbollar och denna var himmelsk!!!). Detta var bland det finaste något gjort för mig, tårarna rann ner från mina kinder inom några få sekunder och jag kunde verkligen inte sluta le på hela dagen. Jag t.o.m. skaka för att endorfinerna bara sprutade inom mig. Resten av skoldagen mötes jag av bilder på mig lite överallt i skolan som tjejerna hade klistrat upp (hahah mina knäppisar).

Mot kvällen bjöd jag på middag hemma hos mig för mina älsklingtjejer samt mina favvokillar Fabian och Oscar. Vi åt grillat samt en brownie som innehåll oreo till efterrätt (alla min vänner älskar oreo så den uppskattades). Resten av kvällen drack vi gott och skrattade så tårar rann. Speciellt när jag skulle använda en av mina presenter som var en så kallad ölkeps (denna), åh herregud säger jag bara. Av tjejerna fick jag även ett Thomas Sabo armband med två jättefina berlocker som har varsin fin betydelse, massa cider, en cheeseburgare (bara för att jag aldrig har köpt någon och de tycker att det är bedrövligt hahah), av Sara fick jag även ett armband och halsband från bud to rose by diddi och av Fabian fick jag en michael kors plånbok. SÅÅÅÅÅÅÅ TACKSAM FÖR ALLT, BÄSTA PRESENTERNA!

Kvällen avslutades på krogen med mina grymma vänner som redan fyllt 18 år. Vi drack massa gott, dansade, sjöng halsen av oss, skrattade kvällen lång och hade en förjävla bra kväll. Trots att jag har mått piss idag (stort tack till min underbara pojkvän som tagit så väl hand om mig!) så kan jag inte sluta le pga gårdagen. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är för vad alla har gjort för mig. NI ÄR FANTASTISKA OCH SÅ OSLAGBARA!!!! 

BEKÄNNELSER

- daily life Permalink2
 
Jag har aldrig köpt en cheeseburgare. Detta tycker mina vänner är helt ofattbart och ett måste att ta med i mina bekännelser (haha!).
 
För några år sedan avskydde jag långkläningar och nu rent ut sagt ÄLSKAR jag dem. Tycker det är intressant hur man kan ändra stil helt och hållet på bara något år. 
 
Här om dagen fann jag min drömhund, nämligen en finsk lapphund. Sötaste jag sett!!!!
 
Jag är världens lataste människa när det kommer till att laga mat. Oftast orkar jag inte göra annat än att koka några ägg. Detta beror dels på att jag knappt vet hur man lagar mat, vilket jag verkligen vill lära mig! Detta är en sida jag inte gillar hos mig själv.
 
För mig är det väldigt viktigt att bli bemött trevligt. Om jag blir bemött otrevligt i skolan, på jobbet osv känns det som hela min dag är förstörd. Dock skakar jag av det efter ett tag men just i stunden blir jag ganska "besviken". Både något jag inte gillar med mig själv, men samtidigt något som känns ganska så självklart. Hur svårt ska det vara att bemöta någon i ens närhet med ett leende, eller bara med ett trevligt "HEJ"? SPRID GLÄDJE PEOPLE!

I de vanligaste fallen är den min 9-åriga lillebror som tar mina outfitbilder. Jag ställer ju självklart in alla inställningar såsom bländare, slutartid osv, så det enda han behöver göra är att trycka på knappen vilket inte är så avancerat. Men jag tycker ändå det är så himla roligt att lillkillen ligger bakom så många bilder här på bloggen.
 
Jag kommer vara ordförande i Gymnasiekåren 2015. Det känns så jävla fett att vara medlem inom styrelsen som planerar 96:ors studentår, dvs mitt studentår!

THE PERFECT SHOES FOR SUMMER

- fashion Permalink1

// Vit sandalett - HÄR // Röd sandalett - HÄR // Beige kilklack - HÄR // Vita sandaler - HÄR // Bruna sandalar - HÄR // Brun kilklack - HÄR // Svart kilklack - HÄR // 
 
Jag har fått en dille på sandaletter och sandaler då jag anser att det är ett måste till sommaren. Enligt mig är sandaler oerhört fint till långklänningar då det ger en mer sensuell look med en smak utav enkelhet. Sandaletter med kilklack lyfter upp vilken outfit som helst, bokstavligen. Det bästa med sandaletter är att de är bekväma att gå i samtidigt som de är oerhört läckera. Vill ha ALLA i kollaget ovan!
Till top