MELINDA PADRON - mode & träning

MY ROOM

- video Permalink2


Här kommer en liten video på hur det ser ut i mitt rum, hoppas ni gillar det!
 
Sitter för tillfället på min säng och försöker göra klart ett arbete så att jag inte behöver tänka mer på det resten av lovet. Har lite svårt att koncentrera mig då jag så mycket hellre vill dra ut på en powerwalk i det underbara vädret. Men jag får helt enkelt ta det imorgon istället. Kram!

TOO BEAUTIFUL FOR WORDS

- love Permalink0
Du är den som får mig att le i alla lägen. Du är den som alltid funnits där oavsett vad. Du är den som har stått vid min sida sen dag ett och stöttat mig genom allt. Du är den som får mig att känna mig så obeskrivligt lycklig. Du är den som gör hela min kropp varm med endast ett vackra leende. Du är den som får mig att känna mig speciell. Du är den som har fått mig att tro på evig kärlek. Du är den som jag älskar över hela mitt hjärta. Du är min allra finaste ängel.
 
Orden räcker inte till för att förklara min kärlek till den här mannen, han är det bästa i mitt liv ♥

PEOPLE TREAT YOU HOWEVER YOU ALLOW THEM TO TREAT YOU

- daily life, - training Permalink0
Hej allihopa! Är nyligen hemkommen från gymmet. Värmde upp en halvtimme på löpbandet och körde sedan lite olika övningar för, rumpa, mage och armar. Oerhört skönt! Dock börjar träningsvärken i mina ben smyga fram, mindre kul. Men det är bara bevis på att jag har kört hårt! Har precis letat efter mitt påskägg som bestod av en hel del godis, pengar och nagellack. Har proppat i mig alldeles för mycket på alldeles för kort tid, så ligger nu uppsvullen på sängen. Varför gör man samma misstag varje gång och trycker i sig även fast man är mätt? Lär mig aldrig. Kram
Till top