MELINDA PADRON - mode & träning

MY LOVELY NEW YEARS EVE NAILS

- daily life Permalink18
Här är mina fantastiska nyårsnaglar som är gjorde av fina Matilda Bergfeldt. De glittrar så himla snygg och jag är så galet nöjd! Tusen tack Matilda!
 
31 December, det är helt ofattbart. Det känns som nyårafton 2012 endast var för någon månad sedan, det är verkligen läskigt hur fort tiden går. Men som man brukar säga, tiden går fort när man har roligt och det är något jag verkligen har haft detta år. 2013 har varit ett riktigt bra år då jag har upplevt en massa fantastiska saker, men jag har också haft rätt jobbiga stunder. Men de bra stunderna överväger de dåliga, så om jag skulle summera år 2013 skulle det summeras som ett mycket bra år! Dock har jag en rätt stark känsla av att 2014 kommer slå 2013. Jag fyller 18, utomlandsresa med mina bästa tjejer och massa andra galet bra saker kommer hända. Åååh längtan är enorm! Jag känner mig mer än redo för det nya året! 2014, du är varmt välkommen!

Q/A

- Q/A Permalink1
Jag har fått en hel del frågor om hur jag laddar upp mina videos på videofy.me när jag spelat in videon med min systemkamera. Så nu tänkte jag berätta hur man gör och jag hoppas att ni förstår, det är nämligen lite svårt att förklara. Men jag ska göra mitt bästa!
 
1. Börja med att ladda ner Any Video Converter Lite på din dator.
2. När du har fått upp programmet trycker du på Add Video längst ner i vänstra hörnet och tryck sedan på den video du vill lägga upp på videofy.me.
3. När du har valt din video trycker du sedan på Convert Now som står längst ner i högra hörnet.
4. Ladda ner appen Simple transfer till din mobil.
5. När du går in i appen kommer det komma upp en länk, öppna en ny flik på din dator och skriv in länken som står i appen.
6. När du har skrivit in länken kommer du komma till en sida som visar dina bilder i mobilen, klicka då på Ladda upp foto/video och välj din konverterade video som du vill ladda upp på videofy.me.
7. När det har laddat klart kommer videon att finnas bland dina bilder i mobilen och då är det bara att ladda upp videon via videofy.me appen i mobilen.

Hoppas alla ni som har frågat förstår min förklaring, om inte så får ni helt enkelt testa er fram. Hoppas det löser sig, kramar!

29 DECEMBER 2013

- training Permalink0
Startade denna Söndag med besök hos fina Matilda som fixade mina nyårsnaglar. Jag är verkligen hur nöjd som helst, vart precis som jag hade tänkt mig! Kommer visa bilder imorgon, så ni som är intresserade, håll utkik! När naglarna var klara mötte jag upp min kära pojkvän på stan och inhandlade det sista inför nyår. Vi avslutade vår lilla shoppingrunda med lunch på Sandy's, vilket var riktigt mysig! Återvände sedan hem till honom, sov någon timme och mötte sedan upp mamma på gymmet. Blev kondition i en halvtimme och styrka med fokusering på mage i en halvtimme. Riktigt skönt och bra träningspass med mammsen!
 
Nu har jag och Fabian landat hemma hos mig i soffan med massa smått och gott. Jag ska nu lägga datorn åt sidan och krypa ner i hans famn och mysa till någon bra film. Kramar!
Till top