MELINDA PADRON - mode & träning

I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW

- daily life Permalink0

Kom hem från dansen runt åtta. Nu är det inte långt kvar för uppvisning. Endast tre dagar kvar. Lördag i sporthallen klockan tre.
Be there guys! Nu blir det att råplugga. Har en hel del kvar till provet som redan är på fredag. Herregud.
Ska bli så skönt när det är över. Så det att bara dyka ner i biologiboken. Jippie.

SMILE BECAUSE YOU CAN

- daily life Permalink1
Hello guys! Jobbade från sex till halv ett igår. Stod och märkte jacka efter jacka, vante efter vante och hemska sockor efter hemska sockor. Trodde aldrig att den där gigantiska lådan med de hundratals ullsockorna skulle ta slut. Det slutade i alla fall med att jag satt i lådan bland alla ullsockor och kastade ut en efter en som jag hade märkt. När jag kom hem däckade jag på direkt och var lagom trött i skolan kan jag ju säga. Men nu sitter jag här hemma hos min söta pöjk. Snart blir det att dra iväg på dans. Puss på er.

SOMETIMES LIFE TAKES DIFFRENT TURNS

- daily life Permalink0

Kvällen kanske inte har bestått av så mycket plugg som jag hade tänkt mig. Men det blir lätt så när min inte är så jätte intresserad av ämnent. Men jag får väl försöka låtsas vara det så går det kanske bättre. Eller? Får väl helt enkelt se. Snart blir det att dejta kudden för morgondagen kommer bli lång. Först lång dag i skolan. Sedan dra iväg och jobba jobba jobba. Sedan snabbt dra iväg till dansen och sedan tillbaka till jobb som jag inte riktigt vet när det kommer sluta. Behöver sömn. Sleep well everyone.
Till top