MELINDA PADRON - mode & träning

YOU MAKE ME LAUGH. LIKE NO ONE ELSE CAN.

- love, - pictures Permalink1
// Dags att färga utväxten. Jo tack.// Tacos. Idol. Mys med min fina. En perfekt fredagskväll. Var riktigt glad att juryn för en gångs skull sa något snällt till Roshana. De enda dem gör annars är att klaga på henne för att hon vill så mycket. Är det något dåligt? Irriterad. Men nu är jag bara glad över att hon gick vidare och jag är extra glad att kebabsnubben åkte ut. Det var inte många rätt idag i hans sång. Nu blir det att gosa med mannen min som ligger i sängen och väntar på mig. Ha ett fint slut på eran fredag mina vänner. Ciao.

ROSES ARE WHITE AND VIOLETS ARE BLUE

- daily life Permalink1
Startade som sagt dagen med att åka till doktorn. Men hon sa bara att det var en vanlig förkylningn. Yeah right. Dock är jag ju på bättringsvägarna så det var väl därför hon inte tyckte jag verkade så sjuk. Jaja. När vi var klara var det bara att dra iväg till skolan som har varit riktigt lugn. Fick underbara muffins på matten som Fannt hade bakat. Bli bakare kvinna! Innan vi sluta fick vi reda på att kemiprovet skulle bli flyttat en vecka. YEEES. Alltså blir det inget pluggande i helgen. Underbart. Så ikväll blir det en riktig myskväll med min fina. Hörs under kvällen. Ciao.

I'LL NEVER LET YOU FALL, I'LL STAND UP FOR YOU

- daily life Permalink0
Sovmorgon. Det var ett tag sen. Otroligt skönt. Jag ska nämligen till doktorn idag och kolla min hals och sånt för att se om jag har fått något virus eller nåt. Jag har ju haft ont i halsen, huvudet och varit otroligt förkyld så himla länge nu. Hoppas jag får någon dunder medicin som botar mig direkt. Man kan ju alltid hoppas. Ne, nu ska jag fixa det sista innan det blir att bege sig iväg till doktorn. Efter skolan blir det antagligen att dra ner på stan med mannen min. Men det kan även sluta med att vi tar första bästa buss hem.
Får väl se hur det blir. Hare gött mina fina!
Till top