MELINDA PADRON - mode & träning

GET UP, SHOW UP, NEVER GIVE UP

- training Permalink0
Hej allihopa! Gårdagen bestod utav fyra timmars jobb på NBV, dvs fyra timmar med en jäkla massa dans! Alla lektioner gick superbra och mina elever var som vanligt superduktiga! Efter jobbet gick jag hem till min pojkvän och spenderade kvällen hos honom. Somnade sedan som en stock inlindad i hans stora armar. Finns inget bättre.
 
Idag slutade jag flera timmar tidigare p.g.a. inställd lektion. Därmed drog jag till gymmet och bockade av dagens träningspass. Dagens träningspass bestod utav 45 minuter intensiva intervaller och sedan styrka i 30 minuter med fokusering på rumpa och mage. Efter mitt gympass mötte jag upp Agnes och Julia på stan där vi strosade bland butikerna. Nu är jag hemkommen och sitter och pluggar förfullt inför vårt engelskaprov vi ska ha imorgon. Hoppas allt är bra med er, kram!

LEIGHTON FOR NELLY

- fashion Permalink0
 
Ni har väl inte missat att Nelly har firat hela 10 år! Det firade sin 10-årsdag genom att anordna ett samarbete med vackra skådespelaren Leighton Meester där hon fick välja ut några favoriter ur sortimenten och sedan plåtas i de utvalda plaggen. Jag måste säga att jag rådiggar hennes stil! Vitt och svart kombinerat med guld är ett säkert kort alla dagar i veckan. Leightons utvalda plagg är verkligen sådant jag kan tänka mig att bära både till vardags och till festligare tillfällen. Leighton är med andra ord en suverän stilikon! Klicka HÄR för att se mer utav samarbetet och kollektionen.

NEW JEANS FROM ZARA

- Q/A, - shopping Permalink2
KOMMENTAR: Snälla fina Melinda, kan du visa bild på hur jeansen från zara ser ut ska nämligen in till Göteborg imorgon och där finns det zara bor i Borås så har inte tillgång till att åka dit hela tiden hursomhelst skulle vart väldigt snällt av dig ifall du kunde lägga upp bild på hur de ser ut samt namn på modellen och pris:) helst innan i morgon kram

SVAR: Självklart kan jag besvara din fråga! Dock är jag rädd för att jag svarar lite för sent, men bättre sent än aldrig! Detta är i alla fall byxorna jag införskaffade i Stockholm, eller snarare sagt, fick utav min kära mor. De kommer från Zara på stureplan och är från Zara Woman kollektionen. Modellen är fit: slim, leg: skinny och rise: high waist. Jag har storlek 36 i dem, men känner nu efter att ha haft dem en hel dag att de skulle sitta en aning bättre om jag köpt dem i 34. Dock var det rea på dessa och ingen 34 fanns kvar, därmed hade jag inte så mycket att välja mellan. Ordenariepris var 559 kr och vi fick dessa för 129 kr, jag upprepar HUNDRATJUGONIO KRONOR! Sjukt bra deal! Trots lite för stor storlek är jag sjukt nöjd! Hoppas du hittade något bra i Göteborg, kram!
Till top