MELINDA PADRON - mode & träning

CAMP NOU

- pictures, - vacation Permalink0

Halloj folket! Idag har vi besökt en mäktig plats, nämligen camp nou, Barcas hemmaplan. Var jäkligt häftigt att vara där och se allt på riktigt, alla deras pokaler, konferansrummet, planen, kommentatorernas våning m.m. Martin var lyckligast av oss alla. Har nog aldrig sett min bror så glad. Hela han lyste upp när vi gick in i barcashoppen. Haha gulle.

Kom nyss hem från ett kvällsbad med mina bästa. Vattnet hade helt perfekt temperatur och lika så luften. Helt underbart. Peace & love.

LOVE LIFE

- pictures, - vacation Permalink1

Bilderna talar för sig själva. Har varit en galet bra dag. Har slappat på playan. Käkat galet god fruktsallad (made by me). Införskaffat MTV-linne. Tagit galet fula bilder. Skrattat så tårar runnit. Pratat med min finaste och gått ner till stranden på kvällen och bara njutit av stunden. Mår så otroligt bra just nu. Livet leker och allt är perfekt. Det enda som saknas är du, min alldeles egna ängel, Mitt livs kärlek.

YOU'LL ALWAYS BE MY FAVORITE

- vacation Permalink3

Gårdagen: Bänkade upp oss i soffan och gjorde oss redo för match. Spanien - Portugal. På bordet stod tapas och i soffan satt en drös spända fotbollsgalningar. Måste nog säga att detta var den jobbigaste matchen på länge. Trodde jag skulle skita på mig för varje gång jag skrek mellan straffarna, och det var jag nog inte ensam om. Vi alla skrek som idioter, speciellt när spanien äntligen vann. Lycka!

Nu har jag precis käkat en härlig frukost och ska nu jag göra mig klar för att dra ner på playan. Ses senare. Peace.
Till top