MELINDA PADRON - mode & träning

DON'T BE CARELESS, JUST CARE LESS

- outfits Permalink2

// Kavaj - Conscious collection // Linne - Zara // Tubkjol - H&M // Kilcklackar - Dinsko // Smycken - JFR, Tenerife & Gina //


THE SKY OPENS UP, THE RAIN POURS DOWN

- daily life Permalink3
Efter skolan skulle jag, Fabian och Oscar dra ner på stan. Men precis när vi skulle dra oss neråt öppnade hela himlen upp sig och regnet bara öste ner. Blev dyngsur på bara några få minuter. Vi skyndade oss ner till busshållsplatsen och tog bussen hem till Fabian sålänge och väntade på att regnet skulle lugna ner sig. När det äntligen hade slutat att regna började vi trampa ner mot stan. Gick bland affärerna och hade det allmänt bra. Fick med mig hem ett par nya svarta jeans och ett mycket snyggt halsband från indiska. Nöjd som vanligt. Nu ska jag sitta här hemma och skriva på två inlämningsuppgifter som ska vara klara tills imorgon istället för att vara ute och träna med laget. Känns lite surt, men ibland måste tyvärr skolan gå före. Så vi hörs lite senare. Ciao.


TIME TO SAY GOODBYE

- daily life Permalink1
Godmorgon godmorgon! Sov lite extra länge idag vilket var väldigt skönt. Dock var det lite mindre skönt att vakna upp med röda ögon och snorig näsa. Ska det aldrig försivnna?! Jag måste typ börja med att binda fast mina händer bakom ryggen när jag sover så att jag inte ska kunna klia mig i ögonen. Orkar inte gå runt med små röda ögon längre. Det enda positiva är att de brukar ha försvunnit tills jag ska till skolan. Okej, men slut snackat om mitt öga. Nu ska jag gå och krama mina spanska kusiner hejdå en sista gång. De åker ju som sagt hem idag, men vi kommer träffas snart igen så det känns inte så speciellt jobbigt att säga hejdå den här gången. Låter fel, men jag tror ni förstår hur jag menar. Ha en bra dag nu. Puss på er.


Till top