MELINDA PADRON - mode & träning

LOVELY DAY

- daily life, - training Permalink4
Efter ett härligt konditions- och magpass med Tove och Frida knallade jag och Tove till Ohlssons och beställde varsin latte och macka. Tog upp datorn och anteckningsblocket och började planera och strukturera upp våra kommande träningsveckor tillsammans. På måndag börjar vår "resa" och vi är så jäkla taggade! Ska bli sjukt kul att göra detta med Tove då vo har lika kroppar och samma mål vilket gör allting en aning lättare. Nu jäklar ska vi uppfylla alla våra mål!

Nu är jag hemma hos Fabian och vi har precis haft en riktigt mysmiddag. Vi beställde mat innan vi kom hem, pizza för honom och sushi för mig. Nu ska vi sätta på en film och mysa, hoppas ni haft en bra dag! Kram!

30 JANUARY 2014

- training Permalink10
Hej allihopa! Igår lärde jag ut dans i fyra timmar i sträck. Man kan lugnt säga att jag var skapligt trött i kroppen efter dessa timmar, men gud så kul det är att jobba som dansinstruktör och träffa alla dessa elever! Nu sitter jag och väntar på Tove och Frida då vi snart ska dra iväg till gymmet och gymma någon timme. Sedan ska jag och Tove sätta oss och strukturera upp våra kommande träningsveckor. Jag är så sjukt taggad och det är så himla kul att vi kommer göra detta tillsammans. Tagga tagga tagga!
 
 

ADRIANA LIMA FOR HARPER'S BAZAR

- fashion Permalink0
Enligt mig är Adriana Lima en utav de snyggaste kvinnorna som vandrar på vår jord. Kolla bara på fotografierna ovan till den spanska tidningen Harper's Bazar. En naturliga look med magiska ögon. Går inte direkt att ana att hon är trettio två år och tvåbarnsmamma, vilken kvinna!
 
Till top