MELINDA PADRON - mode & träning

MIN STUDENTMÖSSA

- daily life Permalink3
Veckan efter lovet fick jag äntligen hem min efterlängtade studentmössa. Det var nog just då, då när jag öppnade kartongen, som jag insåg på riktigt att det snart är min tur. Att det snart är min tur att ta studenten. Hur sjukt är inte det?!?! Längtar så jag spricker!
 
Min superfina studentmössa kommer från CL Seifert och modellen heter kungamössa. Verkligen supernöjd!

NLY ICONS

- fashion Permalink1
 
// Långklänning - HÄR // Topp - HÄR // Shorts - HÄR // Klackar - HÄR // Klackar - HÄR // Örhängen - HÄR // Klänning - HÄR //
// Singoalla topp - HÄR // Halsband - HÄR //
 
Ni har väl inte missat NLY icons nya kollektion summer, dvs kollektionen med perfekta it-pieces. Kollektionen innehåller en härlig blanding mellan afterbeach-plagg samt plagg till festligare tillställningar. Jag har totalt kärat ner mig i de beige klackarna med härliga detaljer i form av snörning, dessvärre finns det inte i min storlek... Annars föll jag för de rosa shortsen, de ultimata vita små topparna samt den vita spetsklänningen. Somrigt, fräscht, elegant, feminint och sexigt. Gillas starkt!

MONDAY MONDAY MONDAY

- daily life Permalink1
Hej mina fina! Måndag, ny vecka och jag är fylld med en jäkla massa energi. Jag hoppas energin håller i sig då de två kommande veckorna är fyllda med galet mycket skolarbete. Under alla mina år i skolan har lärarna aldrig lärt sig att förbättra sin kommunikation. Samma visa varje gång, hundratusentals arbeten och prov samma vecka, sedan inga skolarbeten alls veckan därpå. Men men, här ska det inte suras. Bara att ta tag i högarna och göra sitt bästa! Inte långt kvar nu mina vänner!

Sitter just nu i skrivande stund och dricker min proteinshake efter ett stenhårt Grit Strenght-pass. Idag kände jag mig betydligt starkare än förra veckan, vilket innebär utmaning nästa pass med tyngre vikter. Resultat inom träning är verkligen den största motivation! Nej, nu ska det pluggas. Kram på er
Till top