MELINDA PADRON - mode & träning

MY NEW FAVORITE

- daily life, - shopping Permalink5
Här är min älskade jacka som jag har snackat om, min boomerang jacka. Den är obeskrivligt skön och sitter som en smäck. Den är så jag, helt perfekt. Gillar luvan till max. Är så himla nöjd! Tack mamma och pappa!

Nu ska jag dra in till stan för att dansa med två fina brudar vid namn Lisa och Issa. Kommer bli riktigt kul, och kallt. Ska nämligen stå ute och dansa, och kanske t.o.m. på snön. Det blir en utmaning. Vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon. Ha en grym nyår nu allihopa!!

CHRISTMAS VIDEO

- video Permalink0

Under min fina julafton spelade jag inte lite klipp som jag nu har satt ihop till en liten julfilm. Hoppas ni gillar den. Massa julkramar!

EVERY END IS A NEW BEGINNING

- daily life Permalink0
Jag spenderat så gott som hela dagen i sängen men min älskling. Är så oerhört trött, orkar inte göra ett piss trots att jag har hundra saker att ta tag i inför morgondagen. Var länge sedan jag kände mig så här seg, känns inte så bra med tanke på att det är nyårsafton imorgon. Men det ska inte stoppa mig. Nu tänker jag börja röja upp på mitt rum och ta tag i allt som måste göras. Ha en fin söndag sötnosar!
 
Eftersom att min dag har spenderats i sängen har jag inte hunnit tagit någon bild på min underbara jacka som jag talade om igår, så jag får helt enkelt ta bilder imorgon istället (tycker det är för mörkt nu) Puss.
Till top