MELINDA PADRON - mode & träning

MIX DIFFERENT STYLES AND CREATE A NEW ONE

- fashion, - shopping Permalink0
// Klänning - HÄR // Örhängen - HÄR // Skinnjacka - HÄR // Armband - HÄR // Boots - HÄR //
 
Jag har länge letat efter en kort klänning med blommigt mönster. När jag fann denna som dessutom var off shoulder, vilket jag har totalt kärat ner mig i, kunde det inte bli mer än perfekt. Så igår beställde jag hem denna super söta klänning härifrån och jag längtar mer än mycket på att få testa den! Jag kommer bära den till ett par bruna boots och någon svart fräsch skinnjacka. Den söta looken förvandlas därmed direkt till en lite mer kaxig look som jag rådiggar. Enligt mig är det så rätt att kombindera sött med kaxig då det blir den ultimata mixen. Vid sena sommarkvällar kommer jag bära den tillsammans med min bruna Johnny Bulls stövlar, och de kommer passa mer än perfekt. Ja, jag är nöjd!

KLASSISK MASKERAD

- party Permalink8
Igår var det dags för klassisk maskeradfest för Elvira som fyllt hela 18 år. Vi gjorde oss redo genom att sätta på oss våra finklänningar och dekorerade ansiktet med en mask, hoppade på bussen med en drös glada människor och sjöng hela vägen dit. Trots att humöret ej var på topp vart kvällen härlig med en jäkla massa dans. Har nog aldrig dansat så mycket på en fest förut, vilket var så kul. Dessvärre slutade inte allt på topp, men allt kan inte vara perfekt. 
 
Idag har jag jobbat och firat min syster med släkten då hon fyllde år förra veckan. Hoppas ni haft en bra vecka och är redo för en ny. Jag hoppas på mer glädje, mer kärlek, mer träning och massa mer sol. Kramar!

-

- outfits Permalink12
 Brunbrända ben, söta samt kaxiga klänningar, skinnjackor, solglasögon, guldsmycken, sotade ögon, boots samt ballerina skor och ett stort jäkla leende på läpparna. Åh vad detta skulle sitta fint just nu!
Till top