MELINDA PADRON - mode & träning

NEW T-SHIRT

- shopping Permalink2

(Ja, min gylf är öppen) Jag har glömt och visat min nya tröja som jag köpte i veckan. Jätte skönt material och perfekt att slänga på sig när man vill ha på sig något enkelt samtidigt som man kan se riktigt bra ut om man piffar till med härliga smycken. Like +++++


HEMMA FRÅN TRÄNING

- daily life Permalink0

Blev rätt stressigt innan träningen så jag hann inte blogga innan som ni kanske märkte. Jag och Elin cyklade som dårar till träningen, så vi hann i alla fall itid. Blev en rätt hård träning för att vara den första efter uppehållet. Men det är bara bra. Nu ska jag och Elin hoppa in i duschen och sedan blir det att dra och käka kebabrulle. Mumma. Senare ikväll ska vi ut och träffa människor. Låter fint. Ciao.

I HAVE A LOT TO DO

- daily life Permalink0
Hej mina fina! Jag har precis kommit hem från Fabian. Hade en riktigt mysig kväll igår, så jag var så gott som död imorse. Men efter att ha gosat i någon timme lyckades vi komma upp. Nu har jag som sagt precis kommit hem och jag ska nog passa på och lägga mig ett tag ute i solen nu när den äntligen har kommit fram igen. Lycka. Sen ska jag packa för en tjejkväll hos min saknade vän Elin. Men innnan jag ska till henne har vi träning. Äntligen har de börjat igen. Så jag har rätt fullt upp nu, så det är bäst att jag sätter igång med allt jag ska fixa innan det blir för stessigt. Blir lätt så. Men nu ska jag vara duktig. Nos vemos.


Till top