MELINDA PADRON - mode & träning

KVALITETSTID MED MINA TJEJER

- party Permalink2
Glada tjejer påväg upp till huvudstaden.
 
Efter några timmar på stan vart det att vila fötterna på Urban coffee.

Efter lite shopping, fika och middag gjorde vi oss redo för kvällen!
 
Hej allihopa! Igår tog jag och tjejerna tåget till huvudstaden där shopping, utgång och hotellnatt väntade oss. Jag var inte ute efter något specifikt, men jag lyckades ändå införskaffa en topp och en kjol. Supernöjd med båda! Efter shoppingrundan tog vi som sagt en paus på Urban coffee och sedan laddade vi upp med pizza innan utgång. Kvällen bestod av VIP och en jäkla massa dans och skratt. Tusen tack för två härliga dagar min bästa  

26 OCTOBER 2014

- training Permalink4
 
Hej allihopa! Söndag idag vilket innebär jobb, träning och soffhäng framför tv:n. Då bildarkivet ekar tomt får det bli lite repost såhär på söndagskvällen, men den positiva nyheten är att jag idag äntligen kunde hämta ut min kameraladdare som varit på lagning. Så nu ska det äntligen fotas nya bilder här till bloggen!

Dagens träningspass bestod utav 30 minuters pw i uppförsbacke samt 40 minuters styrka med koncentration på rumpa och ben. Med andra ord satte jag ihop ett litet legday-pass denna söndag och ack så skönt det var. Musklerna verkligen brände och jag kan redan nu känna träningsvärken smyga fram. Härligt! Imorgon blir det jobb, gym samt fixa naglarna hos fina Matilda. Hoppas ni haft en bra start på lovet än så länge, kram!

♡ ♡ ♡

- daily life Permalink1
 
Höstlovet är här och jag kan äntligen andas ut! Mitt höstlov startades med 12 timmar sömn, jag upprepar TOLV TIMMAR! Jag fick en sådan chock när jag kollade på klockan och den visade 15.00 haha. Men jag antar att det var lika bra att sova ut då jag knappt haft tid för att sova samt haft feber sen i onsdags. Idag börjar jag äntligen må lite bättre vilket känns perfekt nu när höstlovet äntligen är här!

Trots att höstlovet kommer bestå utav jobb ska jag verkligen försöka ta vara på vår ledighet och ladda batterierna för kommande skolveckor, och jag hoppas att ni gör detsamma! Släpp alla små måsten och slappna av, umgås med nära och kära och gör det som får dig glad. KRAM!
Till top