MELINDA PADRON - mode & träning

ODD MOLLY REMIX BLOUSE

- fashion Permalink1
Jag har blivit lite smått förälskad i dessa odd molly blusar. De är så himla fina och jag skulle inte direkt tacka nej att få hänga in dessa i min garderob. Dock är de slut i min storlek överallt, men det är bara att leta vidare!

2013-05-29

- dance Permalink3
Efter att ha legat och sovit i ungefär tre dagar i sträck vart det lite som en chock för min kropp att vara vaken en hel dag. Därmed har denna dag varit rätt seg. Så fort jag kom hem till min pojkvän efter skolan somnade jag som en stock och det gick knappt att få liv i mig. Men efter att min tappra pojkvän hade kämpat i ett antal minuter och efter att ha hällt i mig en celsius hade jag nya krafter och drog iväg till gymmet för att gymma med Lisa. När vi var klara koreograferade vi och vid åtta lärde vi ut vår koreografi för vårt crew. Kommer bli riktigt snyggt när allt sitter som en smäck! NU: dejta kudden!

WONDERFUL BIRTHDAY

- daily life Permalink1
Jag vill börja med att tacka alla mina underbara vänner, familjemedlemar, bekanta och övriga fantastiska människor som har grattat mig idag. Det är obeskrivligt hur mycket fina människor jag har runt omkring mig, blir tårögd. Vart bara gladare och gladare för varje gratulation, ni är underbara! Så himla mycket kärlek till er alla ♥
 
Min dag har spenderats med min pojkvän, familj, kusiner, mostrar och vänner. Vi har ätit god mat och avslutade kvällen med härligt fika. Jag har även fått mycket fina presenter som jag är väldigt tacksam över. Tack till er alla återigen! Nu ska jag krypa ner bredvid min prins och mysa natten lång. Kramar!
Till top