MELINDA PADRON - mode & träning

I TOOK A SHOWER IN THE RAIN

- daily life, - pictures Permalink0
Dagen har inte varit den bästa. Hamnade inte med någon av mina brudar i min nya klass, som tur var så har jag i alla fall Gustaf och Mr P. Fick skåp enda längst in. Gick från skolan till bt (är en liten bit) i ordentligt spöregn. En biljävel gav mig en rejäl dusch på vägen. Ett riktigt jäkla svin till chaufför rent ut sagt. Fyfan va dyngsur jag blev. Frös som en tok. Så fort jag kom innanför dörren bytte jag om till mina varmaste och skönaste kläder och lindade in mig i min nya gosiga halsduk. När jag träffa min fina bror lättade humöret. Tog fram kokboken och bakade lite chokladbollar med honom. Lycklig snubbe vart han kan man ju lugnt säga. Nu blir det movietime med godsaker och min drog: COCA COLA. Peace out.

LOVE ME LIKE THE WORLD IS ENDING

- daily life, - shopping Permalink2


// One piece - One piece store // Skjorta - Monki // Jeans - Cubus // Skärp - Bikbok // Svart stickad - H&M //
// Stickad tröja - Bikbok //


Detta fick hänga med mig hem när jag och mamita var i stockholm förra veckan. Är mycket nöjd, hade dock hoppats på att hitta några schyssta smycken men lyckades tyvärr inte så bra. Får helt enkelt snoka lite på stan här hemma istället. Vad händer nu då? Inget speciellt. Det vanliga. Hänger i soffan i mitt plagg som sätts på så fort jag kommer hem från skolan. Nämligen one piecen. Jävligt smart snubbe/brud som kom på detta underbara plagg. Great job!


I WISH YOU WERE HERE BY MY SIDE

- daily life Permalink1
Gud vad denna vecka har gått fort. Det är redan torsdag och det känns som om det var igår vi satt i aulan och blev indelade i grupper. Imorgon är det alltså redan fredag och då ska vi lämna in vårat val. Jag kommer ta media, och jag hoppas verkligen att jag blir nöjd vilket jag känner på mig att jag kommer bli. NU: slänga i mig lite mat och sedan dra iväg och träna. Hörs om några timmar. Love.
Till top