MELINDA PADRON - mode & träning

HAPPY BIRTHDAY MY LOVELY FRIEND

- daily life Permalink1
 
Idag är det inte vilken dag som helst, utan idag är det min fantastiska barndomsväns födelsedag. Du är en utav de starkaste individerna i mitt liv och jag kan inget annat att än att känna stolthet när ja tittar på dig. Du är unik på alla sätt med det varma leende och godhjärtade hjärta. Allt för dig och lite till min älskade Agnes!

Ikväll firade vi Agnes med middag hemma hos henne. Hon bjöd på supermysig middag samt födrink och massa gott tilltugg. Samtidigt som vi åt lyssnade vi på härlig musik och talade om alla sjuka saker vi upplevt på bråvalla (jag lovar att publicera mitt bråvalla-inlägg senast onsdag, jobbar så himla mycket nu så tiden räcker inte till....). Kvällen avlutades på O´learys där vi bjöd henne på födelsedagsdrink samt tittade på VM-matchen Tyskland - Algeriet.

Förresten, HEJ IGEN!!!! Jag kan kort summera att bråvalla levererade gånger tusen iår igen. Vi var någorlunda oroliga att det inte skulle kunna slå första året, men ack så fel vi hade. På vissa plan var 2014 mycket bättre, på vissa plan var 2013 bättre. Med andra ord var åren ungefär exakt lika grymma, oslagbara, sjuka, galna och helt fantastiska. Min plan var att publicera alla bilder på söndagen när jag kom hem, men jag däckade direkt när jag kom hem och sov i 11 timmar, jag upprepar ELVA TIMMAR. Sliten är bara förnamnet. Väl när jag vakna var det så gott som dags för att gå och lägga sig igen för att göra sig redo för jobb... Hoppas ni haft det bäst medan jag varit borta. PUSSAR OCH KRAMAR!

Q/A

- Q/A Permalink0
 
 - FRÅGOR OM NAGLAR -
 
Gud så fina! Vart jobbar hon någonstans?
SVAR: Matilda fixar naglar hemma hos sig själv. Så om du vill fixa dina naglar hos henne kan du kontakta henne via Facebook (Matilda Bergfeldt) eller via hennes två instagram-konton. Antingen via nailswe eller via matildabergfeldt. Bilderna ovan är från hennes instagram.
 
Kan du lägga upp en bild på dina naglar när du inte har gelénaglar, vart fixar du dom och hur mycket kostar de? Tacksam för svar, kärlek till dig Melinda
SVAR: Jag går dessvärre aldrig utan fixade naglar då jag fixar nya varje månad. Men jag ska försöka komma ihåg att ta kort på dem nästa gång jag besöker Matilda. Du ser i frågan ovan vart jag fixar mina naglar och det kostar 400 kr. Kram
 
 
- FRÅGOR OM REDIGERING -
 
Herregud! Vilken blogg! Hur fixar du dina Bilder? Igenom datorn vilket program? Eller en app? 
SVAR: Tack så mycket tjejen!! Bilder från min systemkamera redigerar jag i photoshop, då ändrar jag ljusstyrka, kontraster, skärpa samt den populära ramen som många frågar efter. Mina iphonebilder redigerar jag antingen direkt i mobilen via instagram eller picfx, men ibland redigerar jag dem i photoshop på datorn.
 
Hej! Jag absolut älskar din blogg och varje gång jag känner mig nere så blir jag glad igen när jag kommer hit :) Min fråga -----> vad för program använder du för att fixa dina bilder i? Ex. ramen på bilden :) <3
SVAR: Gud vad glad jag blir! Det värmer mer än vad du anar! <3 Jag redigerar mina bilder i Photoshop. Kram
 
 
- ÖVRIGA FRÅGOR -
 
Har du några bra tips på affärer med kläder för killar? typ vart brukar du kolla på kläder till din pojkvän och vart brukar han handla kläder ifrån?
SVAR: Svaret på denna fråga kan se olika ut beroende på vilken stil killen har. Om du vill köra på en budgetklass så skulle jag tipsa om Micke&co, Carlings, H&M osv. Om du bor i Stockholm eller reser dit måste du besöka H&M MAN på stureplan, riktigt fräsch butik! Om killen gillar finare märken så kan du handla på NK, Johnells, Brothers, Lava osv. Där kan du hitta massa snygga märken såsom Gant och Ralp Lauren (älskar deras skjortor). Om killen gillar streetkläder kan du kika in på caliroots.com, hollywood.se flatspot.com osv. Om du vill ha lite av varje borde bör du besöka Nelly, där det finns ALLT! Klicka HÄR!
 
Vem är den snaggade tjejen brevid agnes??
SVAR: Hahah vet inte riktigt vem du menar men ingen av mina tjejkompisar är snaggade, flera hade en stram hästsvans på festen.
 
Hejsan! Jag har läst igenom ett inlägg om hur man skriver CV:en och personliga brev på din blogg och undrar en sak. Ska CV:et och det personliga brevet vara på ett och samma papper eller ska det vara på två olika papper? Och om det är på samma papper, kan man variera lite och blanda ihop dem lite i brevet? :)
SVAR: Hej! Jag gjorde två olika dokument, ett för mitt CV och ett för mitt personliga brev. Jag tror inte det är jättrebra att blanda,  utan jag skulle nog rekommendera att ha en strukturerad mall där exempelvis butikschefen lättare kan hitta informationen hen söker :) 

ILSE JACOBSEN SHOES

- shopping Permalink0
Jag är så förälskad i mina nya skor från Ilse Jacobsen. Dock är färgen mycket finare i verkligheten och i verkligheten glittrar de superläckert! Med andra ord är de tusen gånger finare än vad bilderna speglar. Jag unnade mig dessa skor dagen jag vart klar med alla skolarbeten, dvs dagen innan skolavslutningen. Ett voluspa ljus samt en fika med min fina vän Kajsa passade jag även på att unna mig då jag var så himla värd det. Herregud vad jag slet de sista veckorna innan sommarlovet. Jag ska aldrig någonsin sätta mig i den sitsen igen, aldrig!
 
Till er så undrar så köpte jag dessa fantastiska skor på Kanel hos fina Johanna och de kostade 449 kr. Värt varenda liten krona! Johanna har även supersnygga sandaletter från Ilse Jacobsen, stort tips till sommaren!
 
Till top