MELINDA PADRON - mode & träning

KLASSKONSERT

- daily life Permalink0
HEY GUYS! Har precis kommit hem från våran klasskonsert. Därav min dåliga uppdatering. Men gud va kul vi har haft. Lite pirrigt va det väl eftersom att nästan alla nummer inte var helt klara. Men vi körde på ändå och när man väl kom upp på scen ville man bara stå där hur länge som helst och bara njuta. Så jäkla härlig känsla och stå framför en publik och visa vad man går för. På tal om helt annat så råkade jag tappa bort texten på holy diver i första versen, men istället för att vara tyst och se helt borta ut sjöng jag en del av andra versen istället. Det var ingen som märkte något i publiken så där lyckades jag rädda mig själv snyggt. Skönt. När jag och Hannes sjöng as long as you love me sjöng vi verkligen med kärlek (vänskaps kärlek) till varandra och vi lyckades få några vänner i publiken att gråta. Låter kanske konstigt, men det känns riktigt skönt. Då gick det ialla fall rakt in i deras hjärtan och det var det vi ville. Slut låten var thats what friends are for och den tillägnade vi speciellt till våran Saga som ska sluta efter skolavslutningen. Var riktigt sorligt och när låten var slut blev det lite gråtkalas. Kommer sakna henne så! Trots att inte låtarna var helt klara blev det en fin kväll med många känslor.
Kärlek till min underbara klass.


SÅ HÄR KAN DET SE UT NÄR VI REPAR

- video Permalink3

Maja gick runt och filmade lite när vi repade till klasskonserten idag. Så jag satte ihop en liten video så ni kan få se hur det ser ut
när vi repar. Okej, vi är mycket mer ordentliga i verkligheten. På videon "leker" vi mest. Men det får duga.


REPAT TILL KLASSKONSERT

- daily life Permalink4
Efter skolan blev det genrep till klasskonserten. Nästan alla har små saker på sina låtar som måste fixas. Känns ju lite sådär när själva klasskonserten är imorgon. Skulle vara så himla skönt om den var nästa vecka. Men det är bara att hoppas på det bästa. Jag och grabbarna stannade lite längre efter skolan och tränade på våran låt. Innan jag drog satte vi hela låten, så den känns ändå rätt säker. Skönt. Nu ska jag sätta mig och råplugga tills jag storknar. Jag vet att många av er är sugna på att se vad jag fick i födelsedagspresent. Men just nu har jag fullt upp med annat så jag har inte tid att sitta och ta kort på allt. Men de kommer upp någon gång i veckan. Lovar!
Till top