MELINDA PADRON - mode & träning

BARCELONA 2012

- vacation, - video Permalink2

Längtan är enorm. Vill bara strosa runt i shorts och linne. Ligga på en strand och njuta av värmen. Ha solbrända ben. Strosa runt på Barcelonas gator och shoppa järnet. Ligga uppe halva nätterna och snacka med mina underbara kusiner. Längtan är enorm.

DON'T COUNT THE DAYS, MAKE THE DAYS COUNT

- shopping Permalink0

Köpte denna vackra skapelse när jag var i Norrköping förra veckan. Hittade den inne på bikbok för 300 riksdaler. Tvekade inte en sekund, utan slängde upp den på kassadisken på en gång. Jag är riktigt förtjust i bustier och tycker det är en oerhört fin detalj. Denna passar mycket bra att ha under en knäppt kavaj, transparent skjorta eller bara låta den sticka upp under ett u-ringat linne. Denna vackra skapelse kommer trivas i min garderob.

DUDE, DON'T CHANGE THE STORY, I WAS THERE

- daily life Permalink0
Detta är tredje dagen som jag ligger hemma och är sjuk. Börjar bli lite långtråkigt att bara ligga i sängen och glo på film. Dock är ju det så mycket skönare än att vara i skolan. Vill inte ens tänka tanken hur mycket jag kommer ligga efter i matten (det enda plugget vi har denna vecka). Men är man sjuk så är man. Finns inte så mycket man kan göra åt saken än att ligga hemma och vila upp sig, vilket jag gör precis nu. Ligger och kollar på avangers och äter ben&jerry's. Mycket fint må jag säga. Puss.
Till top