MELINDA PADRON - mode & träning

THINK TWICE

- outfits Permalink1

Skjorta - Gina Spets väst - H&M Jeans - Cubus Skor - Second hand Smycken - H&M, Lindex, Bikbok


DANCED IN MY NEW SHOES

- shopping Permalink2
Skoldagen har nog varit den segaste skoldagen någonsin. När jag kom till skolan fick jag reda på att vi hade hål till tio. Så jag kunde alltså ha legat hemma och sovit en timme extra. Och just idag hade jag verkligen skit svårt med att komma upp ur sängen. Så en sovmorgon hade passat perfekt. Men men, här blir man inte förvarnad... När klockan blev tio hade vi en lång SO lektion, efter den hade vi en lång lunch så vi drog ut och käka. När vi kom tillbaka till skolan igen hade vi idrott och musik. 

Efter skolan drog jag hem till min kära vän Alva. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och bytte om till snygga danskläder. Blev väldigt färgglatt idag. Härligt. Och jag invigde mina nya streetskor. Riktigt sköna. Idag på dansen hade vi Nathalie och vi hann lära oss rätt så mycket. Kul! Kommer nog bli ett riktigt snyggt nummer. Nu ska jag dyka ner i plugg, hörs ikväll igen.


GOD MORGON

- daily life Permalink0
Idag är det dans efter skolan. Den här gången ska vi dansa med Nathalie. Ska bli skit kul. Jag är väl hemma runt sju igen. Ses då!


Till top