MELINDA PADRON - mode & träning

HÖSTMÅSTEN DEL 1

- fashion Permalink1
// HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // 
 
OVER KNEE BOTS
 Enligt mig är höstens snyggaste plagg over knee stövlar. Utan tvekan. Denna modell är inte bara ursnygg, den är även praktisk då over knee stövlar värmer ett större parti utav benen. Tack vare dess höga skaft funkar det perfekt att gå barbent längre in på hösten, vilket jag gillar starkt! Over knee stövlar funkar exakt lika bra till jeans som till en klänning eller kjol.

 
// HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // 
 
TWINSET
 Varför inte bära dina over knee stövlar till ett twinset? Jag älskar denna nya trend som börjar synas mer och mer i butikerna. Det behöver inte alltid vara två delar som hör ihop, kjolar och croptops överlag är så snyggt. Twinsets är väldigt enkla att klä upp samt ner, men oavsett vad så kommer det bli en väldigt bekväm outfit. Låt fantasin flöda och mixa bland dina olika kjolar och!
 
 
// HÄR // HÄR // HÄR // HÄÄR // HÄR // HÄR // HÄR // 
 
TURTLENECK & POLO
Polokragen var väldigt populär förra hösten och lever kvar även idag. Men nu har även den så kallade turtlenecken vuxit fram allt mer, som är en stor favorit hos mig! Det spelar ingen roll om kragen är på en topp eller på en klänning, på ett linne eller på en tröja, den passar bra på vilket som. Värmade, snyggt, mysigt och trendigt. Mer polokragar och turtlenecks till folket!
#1 - - Felicia:

Snyggt!

Till top