MELINDA PADRON - mode & träning

LOVE IT WHEN I HEAR A LYRICS THAT FITS MY SITUATION

, - daily life Permalink1
Gårdagen: Jobbade till fyra, åkte sedan ner till stan och mötte upp mina fina tjejer Linn, Amanda och Olivia. Vi cyklade i spöregn till mataffären för att handla allt som behövdes till vår middag, fajitas stod på menyn. Vart riktigt gott! Lite senare kom även härliga Lina och gjorde oss sällskap under middagen. Snackade om allt och inget, spelade kort och hade det allmänt trevligt. Avlsutade kvällen med att cykla runt i stan i sommarkvällen för nattkäk på donken.
 
Idag: Jobbade även idag, drog sedan in till stan för att träffa mina fina tjejer en snabbis. Mötte sedan upp min underbara pojkvän och cyklade hem till mig. När vi var halvvägs öppnade himlen sig och regnet öste ner över oss. Vi var därmed "tvungna" att ta skydd på godisbron. Sicken osis hörrni, not. Köpte en massa godis och en stor cola som vi ska mysa på ikväll. Löööövley.
 
Just nu sitter jag med en slinghetta på huvudet och mamma står och drar ut slinga efter slinga. Det är dags att bli lite ljusare. Det var ett helt år sedan jag slingade håret hemma och denna gång använder vi oss utav en ny färg. Spännande. Men jag känner på mig att det kommer bli bra, hoppas jag. Kramar!
Till top