MELINDA PADRON - mode & träning

Q/A

- Q/A Permalink0
Vart har du hittat tröjan? sååå snygg!!
SVAR: Min träningstopp är från Intersport och jag har storlek 36 i den.
 
 Hej! Såg att du drack aminosyror och kan du berätta hur det funkar? För jag vet att många använder det helt fel, men jag har hört att man ska ta det efter träning men att det kan slå ut protein om man även dricker det? Ah jag vet inte vore snällt om du kunde berätta om det som använder det!
SVAR: Jag dricker mina aminosyror antingen under eller efter mina träningspass för att maximera effekten utav min träning. Den största anledningen till varför jag använder aminosyror är för att aminosyror bygger upp skadad muskelbyggnad samt förhindrar nedbrytning.
 
Hur länge har du kört yoga?
SVAR: Jag började med yoga när jag gick sista året på gymnasiet, sen har jag gått på yogapass lite till och från när tiden har räckt till. Jag älskar att starta veckan med morgonyogan på gymmet med världens bästa Lotta som instruktör.
 
Hej! Vet du om det finns något sätt att få smalare / snyggare vader på? Och bli smalare och fastare på insida lår?
SVAR: Vader är svåra att träna till slankare då dess utseende är ärftligt. Musklerna ser ut som dem gör och därmed finns det inte direkt någon maskin som kan göra underverk. Däremot skulle jag nog rekommendera konditionsträning då det ökar blodcirkulationen. När blodcirkulationen ökar gör kroppen sig av med onödig vätska, vätska som t.ex. kan samlas i våra vader. Så knyt på löparskorna och spring några kilometer, svettas på ett spinningpass eller gå en härlig promenad i höstens friska luft. Och glöm inte att vardagmotionera (det är alldeles för underskattat)!
 
För att få slankare ben generellt skulle jag rekommendera konditionsträning samt styrketräning med lägre vikter och många repetitioner. Exempel på bra övningar för insida lår är breda knäböj (viktigt att ha tårna vända utåt!), stående utfallssteg åt sidan (här), vindrutetorkare (ligg på rygg och ha benen rakt upp i luften, låt benen falla ner åt varsitt håll och lyft sedan långsamt upp dem igen) och scissor kicks. Jag hittad en video där en tjej visar upp några av dessa övningar samt en extra övning som du t.o.m. kan göra i sängen när du vaknar på morgonen. Ni hittar videon HÄR!
 
Vilken hemsida beställde du din studentmössa från?
SVAR: Jag beställde från CL Seifert och modellen hette "Kungamössan". En silren modell som passade mig perfekt! Älskar min studentmössa!
 
Vilken läppenna har du på dessa bilder? Grym blogg och jätteengangerade inlägg!
SVAR: Åh tack så mycket, vad glad jag blir! Jag använder en läppenna från Mac vid namn Soar för att markera samt framhäva mina läppar. Till sist applicerar jag ett läppstift från Make up store som heter Exit Sheer för att ge slutresultat en lite ljusare ton. Jag har faktiskt beställt hem lite nya produkter till läpparna, så när jag har fått hem mitt lilla paket kan jag göra ett separat inlägg där jag visar upp både produkterna samt resultatet.
 
Hur tränar du rumpan? :D
SVAR: Eftersom att legday är mitt favoritpass har jag 100 olika övningar som jag varierar mellan. Men jag skulle kunna sätta ihop ett inlägg med mina favorit övningar för rumpan!
 
Till top