MELINDA PADRON - mode & träning

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED AMF PENSIONFÖRSÄKRINGAR

- daily life Permalink0
 
Linda Pira har gjort en svensk cover på 19-talslåten "I Swear" där Lindas regi handlar om ett löfte till sig själv samt funderingar kring framtid.
 
Jag fastnade direkt när jag såg hennes video och texten väckte många tankebanor. På senaste tiden har jag tänkt väldigt mycket på framtiden, vart jag kommer befinna mig och om hur livet kommer se ut. Mina ambitioner är höga och jag börjar undra hur jag ska hinna med allt. Kommer jag lyckas? Kommer jag få det där livet jag alltid drömt om? Men precis som Linda sjunger i sin svenska cover så går livet aldrig att räkna ut och på ett eller annat sätt kommer livet vara fint, för det finns hopp för oss vart vi än är. Det gäller att samla mod för en dag är du där, där i din framtid. Vi kommer växa starkare med åren och det viktigaste av allt är att lyssna på varje hjärtslag.
 
Men det var inte bara texten som gav mig en tankeställare, det bakomliggande syftet väckte extra stort intresse hos mig. Med denna cover vill Linda Pira tillsammans med AMF uppmärksamma ungdomar samt vuxna om att fundera kring sin framtid och sin pension. Vi talar ofta om att leva i nuet, men samtidigt är det viktigt att förbereda sig inför vad som komma skall. För sanningen är, ju mer förberedda vi är, desto enklare och kanske till och med bättre blir det.
 
Linda Pira säger själv i en intervju med AMF: 
– Pension är en grej man inte tänkt på och skjutit upp, säger Linda Pira. Men när jag fick förfrågan och gick in i det här förstod jag verkligen hur viktigt det är. Min pappa har tjatat på mig om att spara sedan jag var liten. Han gick i pension för två år sedan och även om han har det ganska bra önskar han också att han började tidigare.
 
Jag har börjat spara för min framtid, inga stora mängder, men jag är ändå en bit på vägen till något större. Men efter detta samarbete känner jag mig otroligt motiverad till att skapa större förutsättningar för mitt vuxna jag. Detta vill jag säga till vuxna Melinda:
Behåll din glada inställning till livet och låt ingen trycka ner din positiva energi. Forsätt våga satsa och sysselsätt dig med det du finner glädje utav. Omringa dig kring männsikor som får dig att må bra och njut av det fina du har. Ditt liv ska vara härligt och du ska le lite större för var dag. Kramis!
 
Inlägget är i samarbete med AMF Pensionförsäkringar.
Till top