MELINDA PADRON - mode & träning

MY FRIDAY

- daily life Permalink2
Hej mina älsklingar! Det där med att ha en ledig fredag höll inte så länge. Jag blev tillfrågad om att jobba och jag tackade ja. Den lediga slappa dagen får helt enkelt vänta. Istället gjorde jag det bästa utav min fredag, och ack så härlig den vart!
Här kommer en liten bildbomb från min fredag:
 
 
Jag skulle egentligen ha vilodag, men när Oktober visar sådant himla fint väder kan jag ju inte sitta inne. Istället knöt jag på mig löparskorna, satte på ett avsnitt från fredagspodden och gick ut på en promenad. Hoppas Oktober fortsätter med detta fantastiska väder(!!!). Efter min pw väntade såklart en shaker med smaskiga aminosyror.
 
 
 
Dags att göra sig i ordning efter en varm dusch!


 
Mitt favoritställe i hela huset. Badrummet vinner t.o.m. över mitt rum. Att få start morgonen i detta döläckra badrum som mina grymma föräldrar har designat själva är magi. Med musiken på högsta volym kan jag hänga där inne i timmar. Speciellt när man har världens skönaste underkläder från Calvin Klein!
 
 
 
Efter några för många timmar i badrummet cyklade jag ner till stan för några ärenden. Tog sedan en snabb sväng in på Gina Triot och kom ut med tre nya hösttoppar. Upps, sorry not sorry hehe! Hittade även denna döläckra skinnkjol, men eftersom att en skinnkjol redan är påväg hem till mig fick skinnkjolen på bilden inte hänga med hem. Efter några timmar på stan cyklade jag vidare till jobbet och till sist landade jag i soffan med tacomys framför idol med min kära familj.
 
Nu har jag lunchrast efter tre danspass med mina fina elever. Herregud vad dessa små liv ger mig energi. Jag har sagt det så många gånger, men jag tänker faktiskt säga det igen, världens finaste är dem <3. Nu ska jag dricka upp min celsius och förbereda det sista inför mina tre sista danspass. Efter jobbet blir det middag med tjejerna för att fira bästa Kajsa som fyllt år. Hoppas ni också får ett fint avslut på denna vecka. Det är ni värda. KRAM!
#1 - - amanda:

Hej! Vet du om det finns något sätt att få smalare / snyggare vader på? Och bli smalare och fastare på insida lår?

#2 - - agnes:

hej! såg att du drack aminosyror och kan du berätta hur det funkar? för jag vet att många använder det helt fel, men jag har hört att man ska ta det efter träning men att det kan slå ut protein om man även dricker det? ah jag vet inte vore snällt om du kunde berätta om det som använder det!

Till top